KONYA / CİHANBEYLİ - Faik Türkmen Ortaokulu

Ock

Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hacı KABAKCI okulumuz kitaplığına kitap bağışında bulundu. Başkanımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Derviş AYDENİZ

Okul Müdürü

Tem

2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı sona erdi.

Tem

Okulumuz öğrencisi Meriç AYDENİZ 2.Dönem TEOG sonuçlarına göre Türkiye 1.leri arasında yer aldı. Öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırdı.

Haz

Okulumuzun ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinin ortak çalışması ile Resim-İş sergisi açıldı.

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Murat ÇOBAN ile Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeninin koordine ettiği sergi iki gün boyunca ( 01-02 Haziran 2016) Halk Eğitim Merkezi salonlarında izleyicileriyle buluştu.

Serginin hazırlanmasında emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar, teşekkürlerimizi sunarız.

Faik Türkmen Ortaokulu Müdürlüğü

Nis

İlçe 1.si olan öğrencilerimiz 6 Nisan 2016 Çarşamba günü Konya Büyükşehir Mevlana Kültür Merkezinde ilçemizi temsilen yarışmaya katılacaktır.

Şbt

İlçe 1.si 119 net ile okulumuz öğrencilerinden Benginur ATICI oldu.

Şbt

Okul müdürümüz Derviş AYDENİZ Yarıyıl mesajında tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diledi.

Okul takımlarımızı kutluyoruz.

Ekm

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM... DERVİŞ AYDENİZ(OKUL MÜDÜRÜ)

Ara

Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futbol,Voleybeol,Atletizm turnuvaları sona erdi.