KONYA / CİHANBEYLİ - Faik Türkmen Ortaokulu

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuzda 15 Temmuz konulu resim yarışması düzenlenmiştir.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 98.YILI ÇOŞKUYLA KUTLANDI...

Ock

2017/2018 Eğitim-Öğretim yılı yarıyıl tatili başladı. 2.dönem 5 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.

Tüm Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.

Derviş AYDENİZ

Okul Müdürü

Ock

Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hacı KABAKCI okulumuz kitaplığına kitap bağışında bulundu. Başkanımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Derviş AYDENİZ

Okul Müdürü

Tem

2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı sona erdi.

Tem

Okulumuz öğrencisi Meriç AYDENİZ 2.Dönem TEOG sonuçlarına göre Türkiye 1.leri arasında yer aldı. Öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırdı.

Haz

Okulumuzun ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinin ortak çalışması ile Resim-İş sergisi açıldı.

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Murat ÇOBAN ile Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeninin koordine ettiği sergi iki gün boyunca ( 01-02 Haziran 2016) Halk Eğitim Merkezi salonlarında izleyicileriyle buluştu.

Serginin hazırlanmasında emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar, teşekkürlerimizi sunarız.

Faik Türkmen Ortaokulu Müdürlüğü

Nis

İlçe 1.si olan öğrencilerimiz 6 Nisan 2016 Çarşamba günü Konya Büyükşehir Mevlana Kültür Merkezinde ilçemizi temsilen yarışmaya katılacaktır.